TL;DR: AI промени начина на работа на стоковите снимки, така че

...
TL;DR: AI промени начина на работа на стоковите снимки, така че
Коментари Харесай

Вземете цял живот стокови снимки, редактирани с AI, само за $99,99

TL;DR:  AI промени метода на работа на стоковите фотоси, тъй че в този момент можете да търсите в голяма библиотека от изображения, само че вие можете също да ги редактирате на място с потребен AI. JumpStory е нов метод за работа със стокови фотоси, тъй че можете да търсите, редактирате, изрязвате и преоразмерявате вашите изображения в един интерфейс и коства единствено $99,99 за цялостен живот.

Независимо дали става дума за работен план, учебна презентация или даже за вашата лична обществена медия, няма нищо по-различно от намирането на съвършената обща фотография единствено с цел да разберете, че не можете да я употребявате заради един дребен детайл. Фонът може да е неверен, може да е с неверен размер или естетиката му да не върви с вашата марка, което значи да го занесете в безценен фоторедактор или да продължите търсенето си.

Ако търсите по-лесен метод за ръководство на стокови фотоси, изкуственият разсъдък ви поддържа. JumpStory е платформа за стокови фотоси с милиони изображения,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР